Potpisana saradnja sa kompanijom Capriolo!

handshakeKrug prijatelja našeg biciklističkog kluba je ponovo proširen, ovog puta za veoma važnog partnera, lidera na domaćem tržištu bicikala i biciklističke opreme,
kompanijom Capriolo iz Bačke Topole.

18.03.2015. predstavnici MTB Družine obišli su Capriolo i sa čelnim ljudima kompanije pregovarali o mogućnosti sponzorisanja budućih projekata našeg kluba sa posebnim naglaskom na projekat izgradnje mini biciklističkog parka u Inđiji.

Prepoznavši potencijal ovog projekta kompanija Capriolo je na sebe preuzela obavezu opremanja budućeg parka kvalitetnim dečijim biciklovima i biciklističkom opremom (kacigama, rukavicama, dresovima…) koji će se naći na delu bajk parka namenjenom najmlađim budućim biciklistima.

Ovim pulogotem želimo da se zahvalimo Capriolu i gospodinu Lajošu na uspostavljenoj saradnji koja će nadamo se trajati dugi niz godina i da ih pozovemo da budu naši gosti
27.06. za kada je zakazano svečano otvaranje bajk parka.
Za sve čitaoce našeg bloga evo šta stoji iza brenda Capriolo 🙂

———-
Kada je Capriolo osnovan 1996.godine, počeli smo sa 3 zaposlena radnika i nismo znali šta nas čeka u budućnosti.

Sve je počelo u jednoj maloj radionici sa sitnim ručnim alatima ali sa puno optimizma. Vladao je vedar duh i imali smo jedan jasan cilj: da proizvedemo što kvalitetnije biciklo! U početku nismo ni slutili da će naš kvalitet da opravda sve veću i veću potražnju. Naš prvi uspeh nas je ohrabrio i ulio nam  samopouzdanje. Bili smo spremni da rizikujemo i da napravimo veliki skok u poslu. Kada smo prodali naše prve bicikle sve je krenulo uzlaznom putanjom. Teške godine rada i truda učinile su da CAPRIOLO brend postane vodeći brend u Srbiji.

Kada smo 2001. godine kupili našu prvu poluatomatsku liniju za sklapanje bicikla i prvu robot mašinu za centriranje točkova, znali smo da više nema povratka. Varnica naše opsesije biciklima je zasijala i ta iskra sija već 15 godina. Godinama smo širili fabriku, magacinske prostorije, mašine, alate, vozni park.

Sada, posle 17 godina, kao vlasnik ponosno gledam na našu novu fabriku u kojoj radi više od sto vrednih i ambicioznih momaka i devojaka na sklapanju bicikala. Vidim i 30 odgovornih osoba oko mene, koji se u svakom trenutku trude da nabave i plasiraju krajnjim kupcima što kvalitetnije komponente, bicikle i fitnes, lovačku i ribolovačku opremu. Kada vidim naše radnike u veleprodajama, naše maloprodaje u raznim centrima Srbije, zaključujem: VREDELO JE!!! Učili smo na greškama, koje su nam ukazivali naši verni dileri i kupci, odani CAPRIOLU. Razvoj se nikada ne zaustavlja!

Ovde smo već 17 godina pokušavajući da Vam pružimo još bolji kvalitet. Sada, kada smo ostvarili svoj san da budemo najjači u ovom poslu, moramo da opravdamo Vaše poverenje!

 

Sa poštovanjem,
Lajos Brindza

 

———-